VRHL Video gaat verder onder de naam Viday

Vanaf 1 maart gaat VRHL Video verder onder de naam Viday. Eigenaren Jaap Langhout en Michèl Leseman hebben VRHL Video BV overgenomen van de VRHL groep. Met deze naam en een nieuwe uitstraling positioneert Viday zich als een allround specialist in zijn vakgebied, waar videoproductie en videomarketing hand in hand gaan.

Michel Leseman

Langhout: “Video is onze core business. Door Viday weer los te koppelen van het reclamebedrijf, krijgen wij de ruimte om uit te groeien tot een volwaardige specialist in videomarketing. Onder de reclameparaplu van VRHL werd video te vaak beschouwd als één van de vele campagnekanalen. Met Viday keren we terug naar de kern van ons vak en richten we ons uitsluitend op de productie van kwalitatieve visuele content, gekoppeld aan de verspreiding via de juiste (social) mediakanalen. Onze klanten zijn al bekend met die toegevoegde waarde en met Viday kunnen wij hen volledig gefocust bedienen.”

Van idee tot eindproduct

Viday helpt haar opdrachtgevers van het eerste idee tot het eindproduct. Van script tot productie, van storyboard tot de verspreiding via social media. En ook daarna blijft Viday betrokken. Leseman: “Tegenwoordig is video is niet meer weg te denken uit de marketingstrategie van bedrijven. Kijkers worden kritischer en video’s moeten dus pakkend en opvallend zijn. Het social media landschap heeft de wijze waarop we video’s consumeren volledig veranderd. Wij kennen de weg in dit landschap en helpen opdrachtgevers bij het bepalen van de ideale videomarketingstrategie. Is de video eenmaal geproduceerd, dan ondersteunen en begeleiden wij ook de juiste marketing van de video. Daarbij houden wij de actuele ontwikkelingen scherp in het oog en stemmen wij de strategie daarop af.”

10 jaar ervaring

Viday is in 2009 onder leiding van Michèl Leseman en Jaap Langhout begonnen met het produceren van allerhande video’s, toen onder de naam Creatieve Krachten. Met een team van zes videospecialisten maakt Viday professionele producties, zoals online video, online commercials, eventregistraties, animaties, corporate video’s, interactieve video’s en online content. Opdrachtgevers als TNO, Amsterdam RAI, TU Delft en de bouwsector weten Viday al jaren te vinden. Voor RTL produceert Viday de Nederlandse kinderserie Starz, die in het weekend op Telekids werd uitgezonden en ook op Videoland te zien is.


Wellicht vind je dit ook interessant

Bedrijfsfilm laten maken

Pas daarna buigen wij ons over het script en het storyboard. Zo’n gedegen voorbereiding leidt tot een efficiënte en soepele […]

Lees verder
Case – Spex in the city

Spex in the city in ondernemend Alphen aan den Rijn Concept: Om ‘Spex in the city’ voor het voetlicht te […]

Lees verder
Rabo PinPin – Case

Concept: PinPin is wat minder sportief, maar dat maakt helemaal niets uit. Iedereen is meer dan welkom bij de Rabo […]

Lees verder