Livestream opzetten

Als we de afgelopen jaren iets geleerd hebben, is het wel creatief zijn – out of the box denken. Dat geldt ook voor de evenementenbranche. Door het opzetten van een livestream komen evenementen thuis in de woonkamer terecht. En voor de perfecte registratie van jouw evenement, ben je bij Viday aan het juiste adres.

Hoogwaardige content bij de mensen thuis

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets dat we alleen werken met de beste apparatuur, maar ook met de besten in hun vak. Dat geldt voor onze bedrijfsfilms, promotie- en animatievideo’s, maar ook als het gaat om een livestream opzetten. Wij máken namelijk niet alleen hoogwaardige content, wij brengen deze bij de mensen thuis.

We zijn specialisten op het gebied van beeld en geluid. En dat is bij livestreams essentieel. Niet alleen is het van belang de juiste camera(‘s) te gebruiken, ook is voor het beste geluid een goede microfoon onmisbaar. We denken mee over de setting, het licht en andere zaken, zodat de livestream de kwaliteit heeft die je verwacht. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan en kun je meegenieten van je eigen evenement.

Met onze service en flexibiliteit onderscheiden we ons van anderen in onze branche. Of het nu om een groot of een klein evenement gaat: wij pakken elke klus aan. Daarnaast zijn we bekend in het snel veranderende medialandschap. Door in samenspraak een strategisch plan uit te zetten, zorgen we ervoor dat het beeld dat jij in gedachten hebt, terechtkomt bij het publiek dat jij in gedachten hebt. En dat allemaal op het juiste moment.

Viday

Bij Viday wordt er iedere dag met passie gewerkt aan het maken van verschillende video’s én het opzetten van livestreams voor verschillende opdrachtgevers. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Benieuwd naar eerder werk? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Een bedrijfsfilm of promotievideo laten maken? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Bekijk onze projecten