Over Viday

Viday staat voor een frisse start in onze bedrijfshistorie: in de loop der jaren is videomarketing zeker zo belangrijk geworden als videoproductie. Dag in, dag uit werken wij met onze opdrachtgevers aan de kracht van hun merk. Every day is a Viday, wat ons betreft.

Met een team van zes videospecialisten maakt Viday professionele producties, zoals online video, online commercials, eventregistraties, animaties, corporate video’s, interactieve video’s en online content. Opdrachtgevers als TNO, Amsterdam RAI, TU Delft en de bouwsector weten Viday al jaren te vinden. Voor RTL produceert Viday de Nederlandse kinderserie Starz, die dagelijks op Telekids uitgezonden wordt. Het zijn slechts enkele voorbeelden van onze gevarieerde klantenkring, want video is allang niet meer voorbehouden aan grote bedrijven of eenmalige acties. Het is uitgegroeid tot een effectief marketinginstrument, dat een strategische inzet verdient. En dáár komt Viday in beeld.

Viday verstaat de kunst van het maken van een mooie en goede video. Dat is de vakinhoudelijk basis waarop wij voortbouwen. We zijn specialist in beeld en geluid, maar weten uit ervaring ook hoe je tot de kern van je verhaal komt en hoe je een boodschap overbrengt. In het snel veranderende medialandschap zetten wij video op een slimme manier in voor branding. Viday zorgt dat je zichtbaar en vindbaar bent voor jouw klanten. Met onze video’s creëer je betrokkenheid en interactie. Je bereikt wie je wilt bereiken, op het juiste moment en met een aansprekende boodschap.

  • Sinds 2009 actief in videoproductie en -marketing.
  • Gevarieerde klantenkring, van MKB tot multinational.
  • Allround specialisten, van concept tot verspreiding.

Veelgestelde vragen

Hoe flexibel zijn jullie?

Flexibiliteit en service zijn misschien wel het meest onderscheidende aan Viday ten opzichte van onze con-collega’s. Met verscheidene specialisten onder een dak, kunnen we verschillende opnames op verschillende plaatsen per dag aan. De editing suite blijft in dat geval ook bemand, waardoor we bijna geen enkele uitdaging uit de weg hoeven te gaan. De betrokkenheid stopt niet bij de oplevering. Viday wil graag dat video de gewenste resultaten voor jou brengt en daarmee helpen we je graag.

Wat kost een video laten maken?

Video laten maken is door de ontwikkelingen in techniek en de vergaande specialisatie van Viday steeds beter betaalbaar geworden. Een enkele video laten maken is relatief duur ten opzichte van een aantal video’s laten maken. We kunnen video maken vanaf een paar honderd euro, maar kunnen je ook helpen met grote video producties waarbij we met bijvoorbeeld volledig gescripte scenario’s, acteurs, locaties op verschillende plekken op de wereld aan het werk gaan. Voor ieder budget kunnen we video maken. We gaan graag even aan de koffie om je wensen met je te bespreken, want dat is altijd gratis.

Hoe lang duurt een video productie?

Zodra concept, script en opnamedagen helder zijn, heeft het proces om video te maken een week tot twee weken nodig. Als je bij Viday video wilt laten maken, zullen wij je altijd adviseren om de video zo kort mogelijk te maken. Wij willen je daarbij ook helpen en in overleg bepalen, welke momenten je video in de content kalender plaatst.

Kan de video productie morgen af zijn?

Als het van belang is om bijvoorbeeld een compilatie van een event de dag zelf of de dag erna online te hebben, dan regelen we dat gewoon. We stemmen dan met je af hoe het programma er uitziet en komen eenvoudigweg met meer professionals naar het event.

Ja, dit wil ik ook wel...

Bekijk onze projecten

Viday videomarketing workshop

Video is niet alleen enorm leuk, maar ook super interessant! Er zijn heel veel vlakken waar je video voor kan gebruiken om je bedrijf op de kaart te zetten. Samen met jou en je collega's gaan we de wereld van videomarketing verkennen. Neem gerust contact op voor informatie.

Meer weten?