Animatie laten maken

Wanneer je een animatie wilt laten maken is het belangrijk om samen het verhaal goed helder te krijgen en te laten aansluiten bij je doelgroep. Viday beschikt over specialisten en goede scriptschrijvers die alle input kunnen samenvatten tot een kort en krachtig verhaal.

Michel Leseman

Hierbij wordt ook gekeken welke stijl en manier van animeren het best aansluit bij je communicatiedoelstelling en doelgroep(en). Zo is het uitleggen van een werkwijze soms beter in 2D uit te leggen doormiddel van geanimeerde illustraties. Een 3D animatie laten maken kan uitkomst bieden bij het visualiseren van een verhaal waarbij de objecten er meer realistisch uit moeten zien.

Het film script wordt daarna omgezet naar een storyboard waarin visueel duidelijk wordt hoe de animatie er uit gaat zien en hoe de verhaallijn loopt. Wanneer je een complexe animatie wilt laten maken, dan kan er ook gebruik gemaakt worden van een mock-up. Dit is een ruwe versie van animatie, waarin duidelijk wordt welke tempo en tempowisselingen het best werken.

Een goede voice-over kan enorm bijdragen aan het over brengen van het verhaal. Het zorgt tevens voor een professionele klank en dat versterkt het geheel. Je wilt uiteindelijk uitstralen, dat er zorg en aandacht aan besteed is.

Wil je meer weten over een animatie laten maken lees hier verder!


Wellicht vind je dit ook interessant

Webinar Organiseren

Niet alleen tijdens deze Corona tijd is een webinar organiseren een goed plan. Maar in deze tijd van thuiswerken is […]

Lees verder
Video Communicatie in Crisistijd

Keep Calm and Carry On De voorbeelden van effective communicatie in crisistijd zijn eindeloos. In 1939 kwam de Britse overheid […]

Lees verder
Hoe bereik je nieuwe klanten met online marketing?

Waarom is videomarketing zo efficiënt? De internetgebruiker is met filmpjes gemakkelijker te boeien en te informeren. Het is een krachtig […]

Lees verder