Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm is per definitie een maatwerk product, want geen organisatie is hetzelfde. Wat is de aanleiding voor de corporate video? Is hij bedoeld voor intern gebruik of juist gericht op klanten? Waar, wanneer en hoe wordt de video vertoond? Is het een stand alone product of onderdeel van een grotere marketingcampagne? Al dit soort vragen zijn bedoeld om een helder beeld te krijgen van het verhaal dat je wilt vertellen.

Rosalie Geelhoed

Pas daarna buigen wij ons over het script en het storyboard. Zo’n gedegen voorbereiding leidt tot een efficiënte en soepele productie. Afhankelijk van jullie doelstellingen gaan we aan de slag. We denken na over de inhoud, de vorm en de tone of voice van de video. Als we besluiten te filmen, komen ook alle praktische voorwaarden aan bod, zoals locaties, camera’s, licht, geluid en props. Op de dag zelf nemen we de regie en begeleiden we de deelnemers bij hun scènes. Of misschien komen er helemaal geen mensen in beeld en schieten we mooie details in close-up. Of we zetten drones in voor gave panorama’s. Wat we ook samen besluiten, de bedrijfsfilm wordt precies zoals je voor ogen had, en na onze montage zelfs nog gaver. Loopt het ondanks de goede voorbereiding toch anders dan voorzien: geen zorgen, bij Viday zijn we allemaal meesters in improvisatie.


Wellicht vind je dit ook interessant

Bedrijfsfilm laten maken

Pas daarna buigen wij ons over het script en het storyboard. Zo’n gedegen voorbereiding leidt tot een efficiënte en soepele […]

Lees verder
Case – Spex in the city

Spex in the city in ondernemend Alphen aan den Rijn Concept: Om ‘Spex in the city’ voor het voetlicht te […]

Lees verder
Rabo PinPin – Case

Concept: PinPin is wat minder sportief, maar dat maakt helemaal niets uit. Iedereen is meer dan welkom bij de Rabo […]

Lees verder