Social platformen en video

Michel Leseman

Video is tegenwoordig niet meer weg te denken in het huidige online social media landschap. Video wordt steeds belangrijker, om meerdere redenen. Video’s worden vaak beter bekeken dan pagina’s met tekst en je website wordt met een video ook sneller gevonden. Maar met een video kan je veel meer bereiken. Door op een slimme manier je video in te zetten voor “branding” kan je een beleving en een gevoel bij je klant teweeg brengen die er voor zorgt dat je klant betrokken raakt bij je merk. Daardoor zullen ze sneller reageren en de video liken als dat je een afstandelijke video maakt. Zo bouw je langzaam maar zeker een community rondom je merk en zet je jezelf als autoriteit neer.

Maar wat maakt nou een goede video? En nog veel belangrijker, hoe komt de video onder de aandacht van de doelgroep? Daar komt een flink stuk videomarketing bij kijken. Een goede en mooie video maken is al een kunst apart waar vakmanschap bij komt kijken, maar de video bij de juiste doelgroep terecht laten komen en je bereik vergroten is net zo belangrijk.

Daarom zijn wij als Viday verder gaan kijken dan het maken van die mooie video met volle beleving. Je klanten en doelgroep bewegen door beleving en de juiste informatie geven is hetgeen waar we voor staan. De video doormiddel van videomarketing naar het juiste niveau brengen is ons doel. We werken graag met je mee om je bedrijf op de kaart te zetten.


Wellicht vind je dit ook interessant

Één video is geen video

Wil je een video? Of wil je doelen bereiken. Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: een […]

Lees verder
VRHL Video gaat verder onder de naam Viday

Langhout: “Video is onze core business. Door Viday weer los te koppelen van het reclamebedrijf, krijgen wij de ruimte om […]

Lees verder
Brengt social media jouw merk of product in beweging?

Zij hebben vaak een grote groep volgers die interesse hebben in het onderwerp waar de influencers een autoriteit zijn en […]

Lees verder