Social platformen en video

Michel Leseman

Video is tegenwoordig niet meer weg te denken in het huidige online social media landschap. Video wordt steeds belangrijker, om meerdere redenen. Video’s worden vaak beter bekeken dan pagina’s met tekst en je website wordt met een video ook sneller gevonden. Maar met een video kan je veel meer bereiken. Door op een slimme manier je video in te zetten voor “branding” kan je een beleving en een gevoel bij je klant teweeg brengen die er voor zorgt dat je klant betrokken raakt bij je merk. Daardoor zullen ze sneller reageren en de video liken als dat je een afstandelijke video maakt. Zo bouw je langzaam maar zeker een community rondom je merk en zet je jezelf als autoriteit neer.

Maar wat maakt nou een goede video? En nog veel belangrijker, hoe komt de video onder de aandacht van de doelgroep? Daar komt een flink stuk videomarketing bij kijken. Een goede en mooie video maken is al een kunst apart waar vakmanschap bij komt kijken, maar de video bij de juiste doelgroep terecht laten komen en je bereik vergroten is net zo belangrijk.

Daarom zijn wij als Viday verder gaan kijken dan het maken van die mooie video met volle beleving. Je klanten en doelgroep bewegen door beleving en de juiste informatie geven is hetgeen waar we voor staan. De video doormiddel van videomarketing naar het juiste niveau brengen is ons doel. We werken graag met je mee om je bedrijf op de kaart te zetten.


Wellicht vind je dit ook interessant

Webinar Organiseren

Niet alleen tijdens deze Corona tijd is een webinar organiseren een goed plan. Maar in deze tijd van thuiswerken is […]

Lees verder
Video Communicatie in Crisistijd

Keep Calm and Carry On De voorbeelden van effective communicatie in crisistijd zijn eindeloos. In 1939 kwam de Britse overheid […]

Lees verder
Hoe bereik je nieuwe klanten met online marketing?

Waarom is videomarketing zo efficiënt? De internetgebruiker is met filmpjes gemakkelijker te boeien en te informeren. Het is een krachtig […]

Lees verder